Jaarlijks verlof van donderdag 25 juli tem donderdag 15 augustus.
Terug open vrijdag 16 augustus

Bekijk hier onze zomerfolder


Enkel te verkrijgen op bestelling, we ontvangen deze graag ten laatste 3 dagen vooraf

 

 

Erkend Ambacht

“Als je voor iets gaat in het leven, dan moet je niet half, niet lauw en niet warm, maar gloeiend heet ervoor gaan.”
(Wim Opbrouck)

Wat jaren geleden begon als een droom is vandaag gelukt! Graag willen wij jullie laten genieten van onze passie, kwalitatief vlees, lekkere salades, verse bereide gerechten en huisgemaakte paté's en charcuterie. Mensen laten genieten is al meer dan 20 jaar ons vak en elke dag opnieuw is er een nieuwe uitdaging. Na jaren in de catering gewerkt te hebben was het nu tijd voor onze eigen stek, een plaats waar we mensen ontvangen en hen vertellen over ons verhaal, dat van het met zorg gekweekte Blonde d'aquitaine rundsvlees, het verhaal van de Cathem varkens of het verhaal van de huisbereide charcuterie. Kom gerust eens langs en proef het verschil!

Bart en Annemie