Elke vrijdagavond en zondagmiddag: maïskip aan het spit, bel en bestel 054/252301

Erkend Ambacht

“Als je voor iets gaat in het leven, dan moet je niet half, niet lauw en niet warm, maar gloeiend heet ervoor gaan.”
(Wim Opbrouck)

Wat 15 jaar geleden begon als een droom is vandaag gelukt! Graag willen wij jullie laten genieten van onze passie, kwalitatief vlees, lekkere salades, verse bereide gerechten en huisgemaakte paté's. Mensen laten genieten is al 20 jaar ons vak en elke dag opnieuw is er een nieuwe uitdaging. Na jaren in de catering gewerkt te hebben was het nu tijd voor onze eigen stek, een plaats waar we mensen ontvangen en hen vertellen over ons verhaal, dat van het met zorg gekweekte Limousin rundsvlees, het verhaal van de Duroc d'olives varkens of het verhaal van de chocolade en de huisgemaakte desserten. Kom gerust eens langs!

Bart en Annemie